Develco ser frem til et stærkt samarbejde med Trifork til gavn for kunderne

Triforks investering i Develco har styrket Develcos ambitioner om større fremtidig vækst med flere IoT projekter inden for blandt andet Smart Building og behov for nye kompetencer til teknologiske udviklingsprojekter for Develcos kunder.

Gennem flere år har Develco og Trifork samarbejdet om udvikling af hardware og software til brugervenlige og sikre digitale kundeløsninger. Det fremtidige samarbejde mellem Trifork og Develco giver muligheder for at tilbyde nuværende og kommende kunder udvikling af komplette IoT løsninger. Lige fra Develcos udvikling af hardware med devices, sensorer, gateways m.m. til dataopsamling videre til Triforks Cloud løsninger med præsentation af værdifulde data, Cybersecurity og hosting af data. Samarbejdet med Trifork giver rigtig god synergi og er den perfekte komplementering mellem hardware og software til udviklingsprojekter for vores kunder. Med Triforks og Develcos gensidigt supplerende kompetencer satser Develco på at fortsætte den gode vækst og indfri vækstambitionerne – både for Trifork og for Develco.

Hos Develco ser vi frem til samarbejdet med vores nye kolleger hos Trifork og til udvikling af flere spændende End-to-End IoT løsninger for vores kunder i fremtiden”, udtaler Develcos CEO Jakob Bjerre.

Develco og Trifork