Udviklingskompetencer

Develco har stærke kompetencer inden for en bred vifte af teknologier omfattende elektronik, motorstyringer, sensorer, embedded software, apps til smart devices, connectivity, trådløs kommunikation, kommunikationsprotokoller, proprietære løsninger, Internet of Things IoT, gateways m.m.

Til din virksomhed kan Develco udvikle robuste og pålidelige elektronikprodukter til anvendelse i forskellige markeder, industrier og miljøer. Vi styrer projektledelsen af produktudvikling af nye teknologiske løsninger med ansvar og fleksibilitet gennem hele processen fra produktidé til koncept, udvikling, pilotproduktion, produktion og frem til produktionsstyring, hvis din virksomhed ikke har procesviden om elektronikproduktion.

Med den øgede digitalisering efterspørger mange industrielle kunder, kommuner og offentlige institutioner intelligente produktløsninger til virksomheden og samfundet. Som teknologi udviklingspartner kan Develco guide din virksomhed til IoT verdenen og Industri 4.0 og tilbyde End-to-End IoT løsninger, der omfatter hele processen fra data til værdi. Lige fra udvikling af smarte IoT devices til indbygning i din virksomheds produkter, connectivity, gateways til dataopsamling fra de forbundne enheder, der kan sende og modtage data over lange afstande til Cloud løsninger, og dataprocessering. I skyen er det muligt at analysere Big Data til præsentation af resultaterne af dataanalysen over for slutbrugere på digitale enheder som computere, tablets, smartphones og smartwatches. Resultaterne af dataanalysen kan måske give inspiration til nye digitale forretningsmodeller med endnu smartere og hurtigere teknologier.

Develco Udviklingskompetencer