Develco udvikler komplette IoT løsninger fra device til data sammen med Trifork

Med Develco og Trifork er udviklingsprocessen i hænderne på erfarne teknologi udviklingspartnere. Lige fra hardwareudvikling af devices til visualisering af værdifulde data. På messen Digital Tech Summit 2021 udstiller Develco forskellige kundeløsninger udviklet med de nyeste teknologier.

Udviklingen inden for digitalisering, teknologi og Internet of Things IoT går forrygende stærkt. Mange virksomheder har ikke overblik over, hvordan en komplet IoT løsning med dataopsamling og dataanalyse kan give værdi til forretningens succes og omsætning. Udarbejdelse af den digitale strategi og prioritering af interessante data til opsamling er første step for den enkelte virksomhed. Fra strategi til løsning tilbyder den eksterne og uafhængige teknologi udviklingspartner Develco sammen med Trifork one stop shop og udvikler komplette IoT løsninger skræddersyet til kundens forretning. Ofte kan en komplet IoT løsning med visualisering af opsamlede data give nye forretningsmuligheder af stor værdi for en virksomhed.

Develco og Trifork guider virksomheden gennem hele udviklingsprocessen med digitalisering af analoge produkter og forretningsprocesser – fra hardwareudvikling af devices til dataopsamling, hosting af data, Cybersecurity, Cloud løsning og datahåndtering. Samtidig tager de to udviklingspartnere højde for sikring af data med Cybersecurity i en digital verden, hvor hacking af data udgør en efterhånden større og større risiko i IoT løsninger. Develco baserer IoT sikkerhed på fortrolighed, integritet og tilgængelighed og implementerer disse tre faktorer i udvikling af nye IoT løsninger med elektronik, embedded software og trådløs kommunikation. I tæt samarbejde med kunden fokuserer Trifork og Develco på brugervenligheden i en komplet digital løsning.

Gennem årene har Develco og Trifork udviklet mange forskellige digitale IoT løsninger f.eks. til Smart Farming, Smart Home, Smart Building, Smart Entreprise, Smart City og Smart Digital Lab. På Develcos messestand 42 på Digital Tech Summit 2021 i København kan du hente inspiration til nye digitale løsninger i de udstillede IoT løsninger.

Develco er også klar til at guide din virksomhed sikkert gennem hele udviklingsprocessen af komplette IoT løsninger. Vi lægger stor vægt på samarbejde, nye teknologiske produktløsninger, fleksibilitet, projektledelse og ansvar i udviklingsprocessen sammen med vores kunder. På Digital Tech Summit ser vi frem til at byde nuværende og nye kunder velkommen til en snak om realisering af deres spændende idéer til nye digitale løsninger”, udtaler CEO Jakob Bjerre hos Develco.

Develco udstiller på Digital Tech Summit 2021
Develco udstiller på messestand 42 på Digital Tech Summit 2021.

Nåede du ikke at besøge Develco og Trifork på udstillingen, kan du se vores messestand her.