Nem udvikling af IoT løsninger med Develco og Trifork

Develco og Trifork er to firmaer i samme koncern og har stærke kompetencer til udvikling af komplette End-to-End IoT løsninger. Med os samarbejder jeres virksomhed derfor med én leverandør, der tager ansvar for hele udviklingsprocessen af IoT løsninger fra start til slut.

Komplette skræddersyede End-to-End IoT løsninger

Med udgangspunkt i jeres behov udvikler vi komplette End-to-End IoT løsninger. Fra hardware udvikling af devices med embedded software og Connectivity til dataopsamling og videre til præsentation af værdifulde og sikre data i skyen. Vi guider jer gennem hele udviklingsprocessen fra idéer til færdige komplette IoT løsninger med levering af produkter og vedligeholdelse af Cloud.

Cybersecurity som en integreret del af IoT løsninger

I dag har mange firmaer oplevet cyberkriminalitet og hacking af virksomhedens følsomme data. Som en konsekvens af disse markedsvilkår tænker vi sikkerhed ind allerede i idéfasen af jeres IoT projekter og implementerer Cybersecurity i hele udviklingsprocessen.

Jeres data – jeres IoT løsninger

Ny teknologi med digitalisering, IoT, Cloud, Business Intelligence, Machine Learning m.m. giver mulighed for opsamling og analyse af Big Data. Når vi afslutter jeres IoT projekter, ejer I alle data, IP-rettigheder og kildekoden til de færdige udviklede IoT løsninger. Fremtidige indsamlede data er også jeres ejendom.

Digital transformation med IoT løsninger

Develco og Trifork har udviklet mange spændende IoT løsninger med hardware devices til dataopsamling og Cloud løsninger med sikre data i skyen. Udviklingen af komplette End-to-End IoT løsninger kan starte en digital transformation af jeres forretning. Analysen af de opsamlede værdifulde data kan være en vigtig kilde til nye forretningsmuligheder med nye teknologiprodukter og ydelser for jeres virksomhed”, udtaler CSO Jakob Bjerre hos Develco.