Develco indgår partnerskabsaftale med Sound Hub Denmark

Struer er med Bang & Olufsen kendt som Lydens By og tiltrækker et stadig stigende antal interessante nationale og internationale lydprojekter. Fremover vil udviklingshuset Develco være at finde i Struer hos Sound Hub Denmark.

Develco har +30 års erfaring med at realisere kreative produktidéer til færdige produkter med brug af udviklingskompetencer inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT. Med udviklingsprojekter for både etablerede virksomheder og iværksættere.

Hos Sound Hub Denmark bliver Develco nu mentor og sparringspartner for netværket af iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere og etablerede virksomheder med projekter, hvor lyd indgår. Develco bidrager med ny viden og kompetencer inden for teknologier som bl.a. lavt batteriforbrug og trådløs kommunikation via kommunikationsprotokollerne Bluetooth og Bluetooth Low Energy BLE.

Hos Develco ser vi mange nye tiltag inden for lydteknologi og har derfor valgt at hjælpe virksomhederne hos Sound Hub Denmark i gang med deres spændende idéer til nye lydprodukter. Vi ser frem til at være til stede i det lydprofessionelle kontorfællesskab i Struer og samarbejde med audio firmaerne om deres kreative ideer til fremtidige lydoplevelser”, siger CEO/CSO Jakob Bjerre hos Develco A/S.

Vi ønsker i Sound Hub Denmark at tilbyde brugere og lejere let adgang til fagkompetencer, og Develco styrker dette tilbud. Develcos palette af teknologi kompetencer er efterspurgt, og derfor er vi begejstrede for aftalen, som helt sikkert vil blive brugt til hurtigere og bedre produktudvikling”, slutter CEO Peter Petersen, Sound Hub Denmark.

Sound Hub Denmark
Partnerskabsaftale Sound Hub Denmark og Develco
CEO Peter Petersen og CEO/CSO Jakob Bjerre foran Sound Hub Denmark
CEO Peter Petersen Sound Hub Denmark og CEO CSO Jakob Bjerre Develco
CEO Peter Petersen og CEO/CSO Jakob Bjerre på kontoret hos Sound Hub Denmark