Nyt Virtual Showroom inspirerer til teknologisk produktudvikling

Den digitale transformation går rigtigt stærkt. For at give kunderne indblik i udviklingsprocessen af teknologiske produkter har Develco lanceret et nyt Virtual Showroom. Som en værdifuld guide til de virksomheder der ønsker at udvikle nye digitale produkter eller digitalisere eksisterende produkter.

Ekstern, fleksibel og ansvarlig Teknologi Udviklingspartner

Gennem +30 år har Develco udviklet teknologiske produkter med elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT for etablerede virksomheder og Start Ups med eget produktsortiment. Vi har stærke teknologiske kompetencer og arbejder altid med de nyeste teknologier. I kundesamarbejdet har vi fokus på kundens forretning og behov for nye digitale produkter gennem en konstruktiv dialog. Develcos udviklingsteam arbejder engageret på at udvikle lige præcis den teknologiske produktløsning, som den enkelte kunde efterspørger. I udviklingsprocessen kan kunderne trygt overlade den teknologiske udvikling af deres produktideer til os, mens de selv koncentrerer sig om deres kerneforretning.

Nem guide til udviklingsprocessen

For mange virksomheder og den ansvarlige for produktudvikling kan det være svært at gennemskue udviklingsprocessen i produktløsninger med teknologi og digitalisering. Derfor har Develco udviklet et helt nyt Virtual Showroom, der guider kunderne gennem alle faser i udviklingsprocessen med udgangspunkt i Develcos projektmodel. Fra idé til analyse, koncept, udvikling, 0-serier og frem til produktion af de færdige udviklede teknologiprodukter. Under hver udviklingsfase guider vi kunderne igennem vigtige tekniske og kommercielle faktorer for at realisere de helt rigtige teknologiske produktløsninger.

Inspiration og information i nyt Virtual Showroom

Med Virtual Showroom ønsker vi at give kunderne inspiration til og information om teknologisk produktudvikling. Vi præsenterer vores teknologi ydelser og udviklingskompetencer i de forskellige faser af udviklingsprocessen. I showroomet viser vi færdige produktløsninger udviklet for nogle af vores kunder. De besøgende kan se Virtual Showroom i en automatisk udgave eller en manuel udgave med tid til fordybelse. I begge udgaver er det muligt skifte mellem de forskellige faser i udviklingsprocessen for at få mere information om en bestemt fase som f.eks. udvikling”, udtaler CSO Jakob Bjerre hos Develco.

Develco Projektmodel til Produktudvikling
Develco lancerer nyt Virtual Showroom til at guide kunderne gennem processen i teknologisk produktudvikling
Develco Virtual Showroom
I kan besøge Develcos Virtual Showroom i en automatisk udgave og en manuel udgave