Develco udvikler unikke robuste teknologiske produktløsninger

Ligesom konferencen og udstillingen Digital Tech Summit 2022 har fokus på ”Building European Tech Resilience”, udvikler Develco robuste teknologiske produktløsninger tilpasset kundernes behov i en verden med øget digitalisering og behov for Cybersecurity.

Digitalisering og nye teknologier vinder større og større anvendelse i produkter og løsninger i samfundet: til forbrugere, virksomheder og det offentlige. I dag bruger mange mennesker engelske begreber som Smart Home, Big Data, Industry 4.O, Internet of Things IoT, Cloud, Cybersecurity m.m. i daglig tale. Men for at kunne anvende de nyeste teknologier optimalt har mange virksomheder ofte behov for et samarbejde med eksperter med en udstrakt viden og bred erfaring.

En af teknologieksperterne er Develco. Vi har udviklet teknologiske produktløsninger og styret elektronikproduktion for start ups og etablerede virksomheder i +30 år. Develco følger løbende med i den teknologiske udvikling og bruger altid de nyeste teknologier i udviklingen af nye produktløsninger. Vores ingeniørteam har flere års erfaring og stærke kompetencer inden for teknologisk produktudvikling med bl.a. elektronik, embedded software, antenne design, batterioptimering, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT.

Præcis teknologier som trådløs kommunikation og Internet of Things IoT bliver mere og mere udbredt med den øgede digitalisering, men produkter og løsninger med digitalisering og IoT kræver elektronik. I udviklingen af vores kunders specifikke produktideer tager Develco højde for vigtige faktorer som datamængde, rækkevidde, miljø m.m., inden den mest optimale trådløse kommunikationsprotokol vælges til kundernes IoT løsninger til dataopsamling, Cloud løsninger, Cybersecurity osv. Senest har Develco også udviklet produkter med den nyeste kommunikationsprotokol Bluetooth generation 5.3.– LE Audio, der giver mulighed for at broadcaste synkroniserede lydstream i en høj kvalitet med et optimeret energiforbrug. På Digital Tech Summit 2022 kan I se og prøve en produktløsning med kommunikationsprotokollen Bluetooth 5.3. LE Audio på Develcos messestand.

Develco har efterhånden udviklet mange forskellige teknologiske produkter med trådløs kommunikation som en del af en komplet IoT løsning, der omfatter hele processen fra udvikling af hardware devices med integreret elektronik og embedded software til dataopsamling til Cloud løsninger med værdifulde data i skyen. På Digital Tech Summit 2022 byder vi eksisterende og nye kunder velkommen til en snak om udvikling af deres spændende produktideer til nye digitale teknologiløsninger”, udtaler CSO Jakob Bjerre hos Develco.

Develco udstiller på Digital Tech Summit 2022
Develco udstiller på messestand 206 på Digital Tech Summit 2022
I videoen kan I se Develcos messestand på Digital Tech Summit 2022.