Skræddersyede End-to-End IoT løsninger

Sammen med en af vores strategiske IoT samarbejdspartnere Iterator IT tilbyder Develco skræddersyede End-to-End IoT løsninger til din virksomhed. Udviklingen af et End-to-End IoT projekt omfatter hele processen fra sensor til præsentation af data for slutbrugeren. Når vi gennemgår et End-to-End IoT projekt med din virksomhed, er du eksperten og ved hvilke data, der vil være værdifulde for din virksomhed. Efter gennemgangen bidrager vi med vores teknologiske kompetencer til at udarbejde hele forløbet fra udvikling af hardware til sikker opbevaring af data i skyen og datapræsentation til jeres slutbrugere.

Dataopsamling

Develco står for udvikling af IoT produkter, devices og gateways, der kan opsamle data og sende data videre til skyen. Develco hjælper jer gennem hele processen fra konceptafklaring til udvikling af en intelligent produktløsning, der kan konvertere data fra den fysiske analoge verden til digitale signaler i skyen.

Cloud løsningen

Iterator IT står for Cloudløsningen. Når data bliver sendt op i skyen, overtager Iterator IT arbejdet og bygger de systemer, der skal bruges til databehandling af din virksomheds Big Data.

Værdi af End-to-End IoT løsninger

Formålet med End-to-End IoT løsninger er at skabe værdi for din virksomhed både finansielt, men også i form af f.eks. øget effektivitet, optimering af processer eller nye funktioner til din virksomheds eksisterende produkter.

Develco og Iterator IT kan hjælpe dig med at skabe værdi med skræddersyede End-to-End IoT løsninger.

Download Develcos og Iterator ITs flyer og læs mere om End-to-End IoT løsninger…

Develco Iterator IT End-to-End IoT løsninger