COPENHAGEN BLINDS

Intelligent solafskærming

Art Andersen Copenhagen

Art Andersen Copenhagen er et kendt udviklingshus, som udvikler og fremstiller bygningsrelateret design i kreativt samarbejde med arkitekter, ingeniører og bygherrer i såvel Danmark som udlandet.
Art Andersen Copenhagen havde en idé om at designe intelligente persienner.
Develco blev valgt som deres udviklingspartner og blev ansvarlig for hardware og indlejret software  i  persiennerne.

gfhrhgfhdhdfh

Diskret integration af teknologien

Art Andersen Copenhagen ønskede at bibeholde deres smukke design, men samtidig ville de i samarbejde med Develco implementere den bedst mulige teknologi.
Udfordringen for Develco var derfor at lave en lille enhed, der kunne indeholde alle de nødvendige mekaniske dele, og som samtidig kunne passe ind i persiennerne uden at ødelægge det udviklede design. Desuden skulle Develco sørge for, at mekanismen var så lydløs og præcis som muligt., Målet var, at man skulle kunne styre persiennerne via en app på en smartphone, og med trådløs teknologi skulle persiennerne kunne justeres automatisk.
Al elektronikken samt motoren blev installeret i persiennernes topcylinder.

asdasdasd

Den trådløse teknologi

Develco udviklede og implementerede elektronikken til motorstyringen og en software, som sikrer en ekstremt præcis regulering af persiennerne.
Sammen med Develco valgte Art Andersen Z-Wave som den trådløse teknologi til deres persienner.
Z-wave teknologi er særdeles velegnet til brug i et ”smart home”, hvor det er essentielt at kunne integrere flere produkter i samme system. Z-wave er endvidere en low-power protokol, hvilket bevirker meget lang batteri-levetid. Det har betydet, at persiennerne har en funktionsperiode på mindst 1 år, før de skal genoplades.

adasdad

Samarbejdet med Develco

Ved at vælge Develco som udviklingspartner fik Art Andersen CPH opfyldt deres ønske om smukt designede persienner med banebrydende intelligent software og teknologi. Copenhagen Blinds kan nemt styres via en app, hvilket øger komforten i boliger og virksomheder.
Den sidste vigtige ting, som Develco havde ansvar for, var at sikre, at Copenhagen Blinds fik alle de nødvendige sikkerheds- og radiocertificeringer.
På denne måde blev Copenhagen Blinds klar til at blive lanceret på markedet.