Develco har ansat ny udviklingsingeniør
– en ægte supernørd

Medio september tiltrådte Mikkel Holch sin stilling som udviklingsingeniør i Develco, hvor han skal arbejde med et bredt spektrum af IoT-projekter med embedded software.

Uddannelsesmæssigt er Mikkel ingeniør med speciale i elektronik og data. I sin erhvervskarriere har han haft længerevarende ansættelsesforhold hos bl.a. NEG- Micon / Vestas og Martin Professional og erhvervet en omfattende erfaring med embedded C/C++ og OOP samt RTOS og styresystemet Linux. Mikkel har arbejdet med både SW, elektronik og mekanik samt medvirket ved onsite installationer på flere kontinenter.

Mikkel Holchs passionerede interesse for elektronik, embedded software og mekanik kvalificerer til betegnelsen supernørd. Det er nemlig ikke bare i arbejdstiden, at Mikkel er optaget af tekniske udfordringer. Også i fritiden sysles der med SW og HW til droner, modelfly og racerbiler.

”Et job hos Develco giver mig en fantastisk mulighed for at udvikle løsninger med hardware og embedded software, som kan integreres i IoT-universet” udtaler Mikkel Holch selv om sit nye job.