Ny tekniker til produktudvikling

Develco har ansat Dennis Bundgaard Andersen som ny tekniker i projektafdelingen.

I konstruktivt samarbejde med ingeniørerne skal Dennis udvikle og teste hardware og software produkter og generelt bidrage til den optimale kvalitet og dokumentation i udvikling af nye produkter.

Dennis har en uddannelse som IT Teknolog med speciale i elektronik og en Professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship fra Erhvervsakademi Aarhus. Under sin uddannelse var Dennis i praktik hos Wild Detect, hvor han arbejdede med en kommunikationsplatform til det intelligente fugleskræmsel Bird Alert, og hos Avanced Nonwowen, hvor han transformerede fibermåtter af genbrugsmaterialer til 3D biokompositter til konstruktion af møbler.

Om sit nye job udtaler Dennis: ”I studietiden søgte jeg praktikplads hos Develco; dengang passede det ikke. Jeg har altid syntes, at Develco er en interessant og spændende arbejdsplads. Derfor søgte jeg igen uopfordret job hos Develco. Denne gang med mere held. Jeg ser frem til at udvikle hardware og arbejde med forskellige udviklingsprojekter. Jeg er sikker på, at jeg kan lære en masse nyt hos Develco. Jeg er meget interesseret i computer hardware og bygger og samler mekaniske tastaturer i fritiden.”

Dennis Bundgaard Andersen Develco A/S