Ny software ingeniør med det helt rigtige speciale

Som Teknologi Udviklingspartner er Develco eksperter i elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT. Til udvikling af de mange nye produktløsninger med embedded software har Develco ansat Thomas Toft Andersen som ny R & D Software Engineer.

I januar 2022 har Thomas afsluttet sin diplomingeniøruddannelse i elektronik med specialiseringen indlejret software fra Aarhus Universitet. Indlejret software er det danske udtryk for embedded software. Netop denne specialisering gjorde det nemt for Develco at udvælge Thomas som ny software ingeniør. I sit bachelorprojekt fik Thomas erfaring med Bluetooth Low Energy BLE, som han stadig arbejder med i sine fritidsprojekter. Fra sin studietid har Thomas 1 ½ års erfaring med teknologi fra praktik og studiejob hos Kamstrup, hvor han arbejdede i Wireless Communication afdelingen med udvikling af hardware og prototyper samt test af nye teknologier.

Som nyuddannet ingeniør er jeg taknemlig for, at Develco har ansat mig i deres udviklingsteam. For mig har drømmejobbet altid været et ingeniørjob i et udviklingshus, hvor jeg kan arbejde med forskellige projekter med nye teknologier og hele tiden få nye udfordringer. Allerede under mine ingeniørstudier fik jeg et godt indtryk af Develco dels på Aarhus Universitets praktikdag kendt som P-dagen dels på udstillingen EOT Electronics of Tomorrow 2021, hvor jeg besøgte Develcos messestand og fik en snak om de udstillede teknologiske produktløsninger. Derfor er jobbet som R & D Software Engineer hos Develco det helt rigtige job for mig”, udtaler Thomas Toft Andersen.

Thomas Toft Andersen Develco AS