Ny passioneret softwareingeniør hos Develco

Develco har ansat Michael Knudsen som ny softwareingeniør til at arbejde bredt med udvikling af embedded software løsninger

Michael har en masteruddannelse i datalogi med speciale i kommunikationsprotokoller til netværk fra AAU Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som staff engineer inden for software hos Samsung Denmark Research Center i Aalborg. I 10 år har Michael arbejdet med udvikling af Bluetooth drivere, firmware til Samsungs Bluetooth controllere og version-styring af software samt intern træning af nyansatte.

Michael har en stor interesse for systemer og software til maskiner og bruger også sin passion i fritiden. Han eksperimenterer med software, elektronik, laserskæring, CNC fræsning og bygning af sin egen drone med kameraholder. Som kontrast til arbejdet med software og droneflyvning er Michael et naturmenneske og tager gerne på en fisketur eller en overnatningstur i naturen.

I jobbet hos Develco ser jeg frem til at udvikle software løsninger til hardware. Jeg har tidligere arbejdet meget med udvikling af chips og ser frem til at få en større variation i opgaver og produkter hos Develco, hvor jeg kan følge hele processen i udvikling af nye software løsninger”, siger Michael, der samtidig med jobskiftet er flyttet privat til Kolind tæt på Develco i Aarhus.

Softwareingeniør