Develco Profilbrochure

I profilbrochuren kan du læse mere om Develco som Teknologi Udviklingspartner, der tilbyder et full-service koncept med fokus på produktionsstyring og produktudvikling med kompetencer inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT løsninger.

Profilbrochuren beskriver Develcos kvalitetssikring med certificering i kvalitetsstyringssystemet ISO 9001:2015, Develcos CSR politik og Develcos projektmodel til produktudvikling. I brochuren kan du hente inspiration til nye digitale produktidéer til din virksomhed. Vi beskriver cases om Develcos produktudvikling af nye smarte produkter med product facts og en kundeudtalelse fra den virksomhed, som Develco har udviklet produktløsningen til.

Profilbrochuren beskriver værdierne for din virksomhed ved at samarbejde med Develco som en fleksibel og ansvarlig udviklingspartner, der realiserer dine spændende ideer til nye intelligente produkter og færdiggør udviklingsprocessen i forhold til de aftalte planer og betingelser med din virksomhed.

Hvis du klikker på knappen nedenfor, kan du downloade Develcos Profilbrochure.

Develco Profilbrochure