Komplette produkter med elektronik og mekanik klar til brug

På fremtidens elektronikmesse E-22 udstiller de to erfarne udviklingshuse Develco og Kapacitet, der tilbyder skræddersyet produktudvikling af komplette mekatronik-produkter til kundernes behov.

 

Med det øgede fokus på digitalisering og Internet of Things IoT i kølvandet af pandemien COVID-19 er udbud af og efterspørgsel efter af elektronikprodukter steget væsentligt. Virksomheder, forbrugere og det offentlige stiller ofte store krav til design og brug af nye elektronikprodukter. De to komplementære udviklingspartnere Develco og Kapacitet integrerer forskellige ingeniørdiscipliner i udvikling af nye elektronikprodukter og imødekommer kundernes høje forventninger til komplette produkter klar til nutidens brug.

Develco udvikler diverse elektronikprodukter som fx sensorer og gateways med hardware, embedded software, trådløs kommunikation m.m. I elektronikudvikling designer Develco enkle eller avancerede kredsløb med både analog og digital elektronik og anvender de nyeste mikrokontrollere med kablede eller trådløse forbindelser. Samtidig udvikler Develco robuste elektronikløsninger klar til massefremstilling og de miljøpåvirkninger og brugsmønstre, som produkterne udsættes for.

Kapacitet komplementerer Develcos udviklingskompetencer med en bred erfaring og ekspertise med design af mekanik til fysiske produkter med integration til elektronik. Udviklingshuset har designet mekanik til forskellige produkter bl.a. maskiner og styringer til forskellige brancher. Men Kapacitet har også mærket tendensen med en hel del udviklingsprojekter med avancerede kabinetter til elektronikprodukter. I produktudvikling har Kapacitet fokus på IP-rating og fysiske udfordrende miljøer med regn, fugt, varme m.m., så det mekaniske design af slutproduktet lever op til kundernes ønsker.

Develco og Kapacitet har udviklet mange elektronikprodukter til forskellige brancher både for Start Ups og etablerede virksomheder. Vi styrer projektledelsen og sørger for, at alt spiller sammen i udviklingsprocessen af komplette elektronikprodukter med hardware, embedded software og mekanik fra produktidé til færdigt elektronikprodukt. På E-22 udstiller Develco sammen med Kapacitet og ser frem til at byde nuværende og nye kunder velkomne til en snak om udvikling af nye mekatronik-produkter”, udtaler CEO Jakob Bjerre hos Develco.

Develco E-22
Mekatronik-produkter Develco og Kapacitet
Develco og Kapacitet udstiller på stand C-4613 på E-22 i Odense Congress Center. I kan se vores fælles messestand i videoen.