DTU København
Udvikling

Develco udstiller på High Tech Summit 2018

Develco udstiller på stand nr. 81 på messen High Tech Summit den 10.-11. oktober 2018 hos DTU i København og viser forskellige udviklede produkter og løsninger.

Verdens mest avancerede lampefatning Anyware Smart Adaptor™

Til det smarte hjem har Develco udviklet Anyware Smart Adaptor™ – en lille kompleks device med mange funktioner. Adapteren fungerer som lysdæmper, overvåger indeklimaet i boligen og kan hjælpe til at forebygge indbrud. Med WiFi, Bluetooth og Anyware Home App™ på smartphonen kan forbrugeren måle lys, temperatur, fugt og lyd. Alle data fra sensorerne i den diskrete og elegante adapter sendes videre til Cloud’en.

Gatewayen Grundfos Connect Box G501

I mange år har Grundfos haft en førende teknologisk position inden for pumper og med gatewayen Grundfos Connect Box G501 – en IoT løsning udviklet af Develco – har Grundfos også fået en førende position inden for service. Grundfos Connect Box G501 kan let og sikkert forbinde Grundfos pumper og systemer til GRM Grundfos Remote Management system. GRM giver Grundfos adgang til big data fra alle overvågede systemer og dermed et validt analytisk grundlag til optimering af både service og pumper, der er installeret i f.eks. kommercielle bygninger, vandforsyningsnetværk og kloaksystemer.

Smart City løsning til Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune er blevet Smart City og har implementeret en digital løsning til registrering af husholdningernes energiforbrug med implementering af en Cloud løsning til analyse af big data og optimering af energiforbruget. Frederiksberg Forsyning, der leverer vand, varme og el til Frederiksberg Kommune, har samarbejdet med Develco om at få udviklet en Smart City løsning. Projektet omfatter mere end 1.000 gateways, der er hængt op i gadebelysningen med trådløs forbindelse til varme- og vandmålere i de enkelte husholdninger. Alle gateways er PoE forbundne til et netværk med forbindelse til opsamlingspunkter med forbrugsdata.

Frederiksberg Forsyning har fået adgang til realtids data, der giver bedre og mere præcis regulering af fjernvarme og vandforsyning og derved besparelser i driftsudgifterne. Smart City løsningen i Frederiksberg Kommune har en positiv effekt på miljøet og bidrager til bæredygtighed.