Fra fysik til elektronik for Develcos nye R & D Software Engineer

Udviklingshuset Develco har gang i mange udviklingsprojekter for kunderne og udvider udviklingsteamet af ingeniører med ansættelse af Søren Schaal som ny R & D Software Engineer.

 Søren Schaal startede sin videregående uddannelse med en bachelor i Nanoscience med hovedvægt på de naturvidenskabelige fag biologi, fysik og kemi. Fysikken blev startskuddet for Søren til at skifte uddannelsesretning, og i januar 2022 afsluttede han sin diplomingeniøruddannelse i Electronic Engineering fra Aarhus Universitet. Samtidig med studierne har Søren fået praktisk erhvervserfaring fra sine studiejobs. Under Nanoscience studiet arbejdede han for Nanoshow i 1½ år og deltog i workshops med forsøg og foredrag for gymnasieelever og folkeskoleelever i udskolingen. Som ingeniørstuderende på Elektroniklinjen har Søren været ansat hos Elevakademiet og undervist folkeskoleelever i indskolingen i programmering af Lego Mind Storm robotter. I sin praktik på Ingeniørstudiet har Søren arbejdet hos Kamstrup med embedded software i afdelingen Wireless Communication.

Jobbet som R & D Software Engineer hos Develco søgte jeg, da jeg blev inspireret af udviklingshusets website med de spændende cases om Frederiksberg Smart City, Drones4Energy og diverse teknologiprojekter for Grundfos. Develco gav mig indtryk af at være en virksomhed, der har styr på forretningen. Og det indtryk er jeg kun blevet bekræftet i efter min start som R & D Software Engineer i Develcos udviklingsteam. Jeg ser meget frem til at arbejde ansvarligt med forskellige teknologier og udviklingsprojekter for Develcos kunder”, udtaler Søren Schaal.

Søren Schaal Develco AS