Erfaren Projektleder vender hjem til Develco

Som ny Projektleder har Develco ansat Rasmus Hessellund Andersen til at styre kundernes udviklingsprojekter med elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT. For Develco et det et velkommen tilbage til Rasmus, der har rygsækken fyldt med masser af relevant erfaring som Projektleder siden første ansættelse hos Develco.

Rødder i Embedded Software Udvikling

Rasmus har en uddannelse som diplomingeniør i elektronik og softwareudvikling. Som færdig uddannet elektronikingeniør arbejdede han i forskellige firmaer med embedded softwareudvikling. Blandt andet hos Scanvaegt International med embedded software til vægtindikatorer og hos Kosan Crisplant med embedded software til et koncept med opfyldning, kontrol og leak test af gasflasker.

Solid projektleder erfaring

Under første ansættelse hos Develco arbejdede Rasmus 1 år som Embedded Software Udvikler og efterfølgende 8 år som Projektleder. Han var dengang involveret i Develcos første ISO certificering, og Develco er siden recertificeret flere gange i kvalitetsstyringssystemet ISO 9001:2015. Efter projektlederjobbet hos Develco har Rasmus været ansat som Projektleder hos Grundfos, Kamstrup og Cryptomathic. Fra disse jobs har Rasmus solid erfaring med hele udviklingsprocessen fra idé til færdig kundeløsning, trådløs kommunikation, NPI, elektronikproduktion, cybersecurity og personaleledelse.

Tilbage til den teknologiske faglighed og Develco

”Da jeg så jobannoncen som Projektleder hos Develco, søgte jeg tilbage, da jeg har savnet de faglige aspekter med embedded software, mekanik, NPI, elektronikproduktion og projektledelse i udviklingsprojekter. Jeg motiveres af at deltage i hele udviklingsprocessen og realisere kundernes produktideer til nye teknologiske produkter til glæde for slutbrugerne. Desuden kan jeg godt lide at arbejde i en mellemstor virksomhed som Develco. For mig er det skønt at være ”kommet hjem” til Develco”, udtaler Projektleder Rasmus Hessellund Andersen hos Develco.

Rasmus Hessellund Andersen Develco AS