Develco udstiller på elektronikmessen ”It’s electrifying” hos Dansk Industri i København

I juni og juli 2018 udstiller Develco et eksempel på udvikling af et produkt med embedded software som IoT løsning til det smarte hjem i foyeren i Industriens Hus. Fra H.C. Andersens Boulevard i København kan alle gå ind og se udstillingen.

Anyware Smart Adaptor™ – lille kompleks lampefatningsadapter med mange funktioner

Til Anyware Solutions har Develco udviklet Anyware Smart Adaptor™ med et lille printkort med mange sensorer og tre mikroprocessorer placeret mellem indre og ydre gevind i fatningen. En E14 LED-pære skrues i adapteren, der monteres i en E27 lampefatning. Adapteren installeres via Anyware App™ på mobilen, hvor adapteren kobles sammen med telefonens Bluetooth. Adapteren forbindes til WiFi med sin egen adresse, og forbrugeren kan styre adapteren fra hele verden. Adapteren måler temperatur, fugt, lyd og lys og fungerer som lysdæmper. Den kan hjælpe til at forebygge indbrud og monitorere indeklima i boligen. Alle data fra sensorerne i den usynlige og elegante adapter sendes til Cloud’en.

I fagbladet Ingeniørens særudgave om IIoT den 1. juni 2018 har Develco en advertorial om udvikling af Anyware Smart Adaptor™ med flere detaljer om adapteren.

We are powering the Internet of Things

Develco er ekspert i udvikling af produkter baseret på elektronik, trådløs kommunikationsteknologi og embedded software. I udviklingsprocessen sparrer Develco med kunden om produktet og arbejder systematisk efter principperne ”Design for Manufacturing”. Develco kan påtage sig hele ansvaret lige fra den innovative idéfase til udvikling af produktkoncept, masseproduktion og emballering. Omfattende viden og erfaring med trådløse teknologier gør Develco til ekspert og en foretrukken samarbejdspartner inden for IoT.

Produktidé til udvikling

Hvis jeres virksomhed har en produktidé, I gerne vil have realiseret, er Develco altid klar til et indledende møde om udvikling af nye produkter og komponenter, der virker, har markedspotentiale og er designet til produktion.

Udvikling