Develco udstiller banebrydende nye teknologiløsninger på EOT

EOT – Electronics of Tomorrow binder mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen og er elektronik- og teknologibranchens nye faste mødested.

Teknologi Udviklingspartner Develco er en af udstillerne og viser spændende elektronikløsninger med nye teknologier på EOT standen.

Develco tilbyder et full service koncept inden for produktudvikling og produktionsstyring og arbejder som ekstern uafhængig udviklingspartner for vores kunder. Det erfarne udviklingsteam hos Develco har stærke kompetencer i produktudvikling af teknologiløsninger med elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT. Som Teknologi Udviklingspartner følger Develco naturligvis løbende med i den teknologiske udvikling inden for elektronik, informationsteknologi, digitalisering, kommunikationsprotokoller, smarte produktløsninger, Industri 4.0 med mere.

Højteknologisk inkubator til funktionel 3D celledyrkning

På messestanden udstiller Develco forskellige produktløsninger med elektronik og teknologi. En af de nye teknologiløsninger er den avancerede inkubator ClinoStar™, som Develco har udviklet i tæt og konstruktivt samarbejde med Biotekfirmaet CelVivo.

CelVivos ClinoStar™ system er designet til dyrkning af 3D-cellekulturer. Cellerne bliver dyrket i en bioreaktor, der roterer blidt. Denne teknik gør det muligt at dyrke 3D-cellekulturer med minimal mekanisk stress og belastning, og over meget lang tid.

Fordelen ved metoden er, at 3D-cellekulturerne dyrket med en ClinoStar™ viser en tidligere uopnåelig overensstemmelse med in vivo vævsmateriale, og dermed er de ideelle modeller for forskning i cancer, lægemidler og grundforskning. Systemet er ydermere let at anvende og modellerne dyrket i ClinoStar™ har en høj reproducerbarhed.

Develco har udviklet elektronik, hardware, embedded software og trådløs kommunikation til CelVivos ClinoStar™, der er af teknologisk høj kvalitet med præcis motorstyring og klimaregulering af bioreaktorerne samt styring af kameraer til at følge cellernes udvikling i bioreaktorerne. Her kan du læse casen om Develcos produktudvikling af ClinoStar™.

Udviklingen af CelVivos ClinoStar™ har været et utroligt spændende udviklingsprojekt – og samtidig et projekt, hvor Develcos udviklingsteam har anvendt deres brede teknologiske kompetencer. Vi ser frem til at præsentere CelVivos ClinoStar™ sammen med andre nye teknologiløsninger på EOT 2021 og snakke med de besøgende om deres fantastiske idéer til nye elektronikprodukter”, siger CEO Jakob Bjerre.

 

Develco udstiller på EOT 2021
Develco udstiller på stand M 9972 på EOT 2021.
CelVivo Technological Incubator ClinoStar™ for Functional 3D Cell Culture
ClinoStar™ med back- og front light tændt. Kameraer i døren gør det muligt at observere cellerne uden at åbne døren og forstyrre miljøet i kammeret.