Develco udstiller forskellige steder på IoT Week 2019 i Aarhus

IoT Week 2019 i Aarhus er den største IoT konference i Europa. Her møder fremtidens teknologi forretning og samfund. IoT Week 2019 vil præsentere mange IoT events bl.a. spændende konferencer og oplæg om IoT, en BtB-udstilling i Musikhuset i Aarhus og en Public Expo for alle i Ridehuset i Aarhus.

Som ekspert i IoT deltager Develco naturligvis på IoT Week 2019 i Aarhus. Som opvarmning til IoT Week 2019 viser Develco den intelligente lampefatning Anyware Smart Adaptor™ – en IoT indeklima løsning til det smarte hjem – på udstillingen DokkX på Dokk1 i Aarhus gennem hele sommeren 2019. Develo har udviklet den smarte lampefatning til firmaet Anyware Solutions, der selv udstiller Anyware Smart Adaptor™ på en messestand på Public Expo i Ridehuset i Aarhus.

Develco er også repræsenteret på Public Expo i containeren fra Nordic IoT Centre med en en IoT Enabler til Smart Farming udviklet til firmaet Dol Sensors.

I Musikhuset i Aarhus udstiller Develco på en messestand sammen med samarbejdspartneren Iterator IT. Develco og Iterator IT kan sammen levere komplette skræddersyede IoT løsninger lige fra fysiske devices til brugbare data i skyen. På messestanden vil Develco vise et udvalg af forskellige IoT løsninger udviklet og tilpasset til de enkelte kunders ønsker med brug af diverse trådløse kommunikationsteknologier. Develcos IoT løsninger udviklet for andre firmaer spænder vidt inden for Future Manufacturing & Industry, Smart Living, Smart Cities, Smart Farming m.m.

Hvis din virksomhed har planer om udvikling af produkter med IoT løsninger, kan Develco hjælpe med udviklingen af skræddersyede løsninger tilpasset firmaets efterspørgsel.

På IoT Week fra 18. til 20. juni 2019 på messestand nr. 3 i Musikhuset i Aarhus

står vi klar til at snakke med dit firma om nye smarte IoT løsninger.

IoT