Develco tager ansvar for dit produkt fra vugge til grav

Allerede i 1965 gav Gordon E. Moore sit bud på fremtiden med en fordobling af antallet af transistorer eller komponenter hver 18 måned. En af de mange bekræftelser på Moores lov er tech eventen High Tech Summit, hvor alle tech interesserede firmaer og personer vil mødes og snakke om Internet of Things (IoT), Industry 4.0, Sustainable Environment m.m. På High Tech Summit vil Develco udstille de nyeste bæredygtige IoT løsninger.

Fremtidens teknologi

Selvkørende biler bliver en del af fremtidens nye højteknologiske produkter, der vil ændre forbrugernes livsstil og adfærd og påvirke ikke blot bilindustrien men mange andre industrier og brancher ifølge teknologieksperten Brad Templeton. Den hastige teknologiske udvikling kan ses som en bekræftelse på Moores lov og vil resultere i løbende lanceringer af nye teknologiske produktløsninger.

Produktudvikling og produktionsstyring

Som erfaren og uafhængig udviklingspartner tilbyder Develco et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring og kan følge din teknologiske produktløsning fra vugge til grav. Develco sparrer med kunderne om nye teknologiske produkter og kan påtage sig ansvaret igennem hele produktlivscyklussen lige fra den første idéfase til produktkoncept, udvikling, pilotproduktion, masseproduktion og produktionsstyring.

Develco er din danske samarbejdspartner til produktudvikling inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi, IoT løsninger, mekanik, Design for Manufacturing samt test og godkendelser. I udvikling af IoT løsninger er Develco en kvalificeret medspiller og har et stort netværk til udvalgte strategiske samarbejdspartnere. Gennem årene har Develco udviklet mange forskellige produktløsninger både til det offentlige og til private virksomheder på BtC- og BtB-markedet.

Ved at outsource din teknologiske produktudvikling til Develco som ekstern udviklingspartner kan du fokusere på din kerneforretning, imens vi koncentrerer os om at udvikle lige præcis den produktløsning, som din virksomhed efterspørger til aftalte betingelser. Ligesom vi kan være ansvarlige for produktionsstyring i hele produktets levetid”, udtaler CEO Jakob Bjerre.

Develco stand 81 High Tech Summit 2019
Develco udstiller på stand 81 på High Tech Summit 2019