Develco udstiller de nyeste elektronikløsninger på EOT

EOT er teknologi- og elektronikbranchens mødested. Det erfarne og uafhængige udviklingshus Develco, der tilbyder et full service koncept inden for produktudvikling og produktionsstyring, udstiller de nyeste elektronikløsninger på messen.

Med Develco som udviklingspartner til innovative produkter bliver kunderne guidet til de bedste produktløsninger med elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT. Uanset om kunden er en startup virksomhed eller et etableret firma, der har besluttet at outsource produktudviklingen til Develco som ekstern udviklingspartner. Develcos udviklingsteam har mange års erfaring. De stærke udviklingskompetencer omfatter software, hardware, mekanik, Design for Manufacturing, Design for Assembly samt test og godkendelser. Kunderne kan trygt overlade hele udviklingsprocessen af deres innovative produkter til Develco – lige fra den første kreative produktidé og frem til det endelige produkt og produktionsstyring.

Høj kvalitetssikring af udviklingsprocessen

Develcos ISO 9001:2015 certificering, engagerede kompetente ingeniører og strukturerede udviklingsproces sikrer, at kunderne får den bedste kvalitet i de færdige produkter.

Vi forbedrer løbende vores udviklingsmetoder for at sikre den bedste kvalitet og imødekomme de definerede kravsspecifikationer til det konkrete udviklingsprojekt af et nyt produkt. Vi udvikler funktionelle, holdbare og bæredygtige produkter til vores kunder. Design for Manufacturing er en af Develcos kernekompetencer for at sikre den bedste kvalitet i udviklings- og produktionsprocessen – af stor værdi for kunderne” siger CEO Jakob Bjerre.

Develcos invitationskode med fri entré til messen EOT 2019

Læs mere

Develco på EOT
Develco Kvalitetssikring