Skræddersyet Trådløs Kommunikation til IoT løsninger

Efter mange års erfaring med produktudvikling har Develco stærke kompetencer inden for trådløse teknologier og kommunikationsprotokoller. Trådløs kommunikation udgør en vigtig del i mange IoT løsninger.

Digitalisering af produkter til IoT løsninger

De fleste virksomheder har et ønske om at følge med den hurtigt voksende digitale transformation. Derfor har mange virksomheder behov for udvikling af elektronik, embedded software og trådløs kommunikation til nye eller eksisterende produkter på grund af den digitale udvikling. Til de nye digitale løsninger er der behov for Connectivity til dataopsamling, så de nye produkter kan indgå i en samlet IoT løsning med Cloud løsninger og mulighed for dataanalyse og optimering af virksomhedens værdikæde. Sammen med Trifork kan Develco tilbyde udvikling af komplette End-to-End IoT løsninger fra devices til værdifulde data i skyen.

Ingen IoT løsning uden Connectivity

Develco har en solid ekspertviden inden for trådløs kommunikation til forskellige situationer. Vi anbefaler enten en kablet eller en trådløs forbindelse og skræddersyr valget af sensorteknologi og kommunikationsprotokol baseret på den specifikke business case med forskellige vigtige faktorer såsom: rækkevidde, datamængde, hastighed, netværk, roaming, strømforbrug m.m. Inden vi vælger den mest optimale kommunikationsprotokol til kundernes smarte produkter, sammenligner vi kundernes behov for dataindsamling med fordelene og ulemperne ved de mange individuelle kommunikationsprotokoller.

Vi skræddersyer den trådløse kommunikation til kundernes nye digitale produkter

”På Digital Tech Summit 2023 udstiller vi på stand 1003 og ser spændte frem til en interessant dialog med jer om skræddersyet trådløs kommunikation til jeres nye eller eksisterende digitale produkter. Vi udstiller sammen med firmaet Kapacitet, der er eksperter inden for produktudvikling af mekanik. Sammen kan Develco og Kapacitet udvikle hele nye produkter med hardware, embedded software og mekanik til jeres nye IoT løsninger.” udtaler CSO Jakob Bjerre hos Develco.

Develco Udvikling Trådløs Kommunikation
Develco skræddersyer den trådløse kommunikation til jeres nye digitale produkter