Develco har rundt 30 års jubilæum

Ligesom det runde O i logoet kan Develco fejre rundt 30 års jubilæum. Siden etableringen af firmaet i 1989 har Develco udviklet mange spændende teknologiske produkter og trådløse kommunikationsløsninger til forskellige industrier og brancher. Blandt kunderne tæller Grundfos, Volvo, Beumer Group og mange andre.

Stærke teknologiske kompetencer

Som udviklingshus og ekstern samarbejdspartner tilbyder Develco et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring. Develcos stærke kompetencer inden for elektronik, embedded software, trådløse kommunikationsteknologier og IoT løsninger samt en systematisk udviklingsproces med fokus på kundens behov, kvalitet og Design for Manufacturing sikrer et robust og producerbart produkt.

Ansvarlig og fleksibel udviklingspartner

Develco kan påtage sig hele ansvaret lige fra idéfasen til udvikling af koncept og det færdige produkt samt produktionsstyring. Gennem hele udviklingsprocessen har Develco en løbende og konstruktiv kommunikation og dialog med kunderne. Develcos projektledelse er struktureret og styrer udviklingsprocessen enten efter kundens udviklingsmodel eller Develcos egen stage-gate model.

Vi tager hånd om vores kunders udviklingsprojekter og fokuserer altid på at komme 100% rundt om alle faser i udviklingsforløbene af kundernes nye teknologiske produktløsninger”, siger CEO Jakob Bjerre.

Udviklingshuset Develco har 30 års jubilæum